Καλέστε μας: (0030) 210-7015292

  • Το γάλα και η γιαούρτη


    Κωδικός Βιβλίου: 36163P
    Κατηγορία Βιβλίου:
    Εκδότης:
    Συγγραφέας:
    Subtitle:
    Ήτοι: Συστατικά και ιδιότητες του γάλακτος των διαφόρων ζώων, έλεγχος και ανάλυσις αυτού, διατήρησις, εμπόριον, βιομηχανική κατεργασία του γάλακτος, κατασκευή γιαούρτης, κεφίρ κ.λπ.
    Language:
    Βιβλιοδεσία:
    Μαλακό εξώφυλλο
    Ημερομηνία Έκδοσης :
    1928
    Αριθ. Σελίδων:
    64
    Αριθ. Τόμων:
    1
    Διαστάσεις Βιβλίου:
    22x15
    Διαθεσιμότητα:
    Επικοινωνήστε

    20,00 €

    Μοιραστείτε το:


    Πίσω