Καλωσορίσατε,
Συνδεθείτε ή Δημιουργήστε λογαριασμό
Καλέστε μας: (0030) 210-7015292
Κωδικός Βιβλίου: | 36163P |
Κατηγορία Βιβλίου: | |
Εκδότης: | |
Συγγραφέας: | |
Subtitle: | Ήτοι: Συστατικά και ιδιότητες του γάλακτος των διαφόρων ζώων, έλεγχος και ανάλυσις αυτού, διατήρησις, εμπόριον, βιομηχανική κατεργασία του γάλακτος, κατασκευή γιαούρτης, κεφίρ κ.λπ. |
Language: | |
Βιβλιοδεσία: | Μαλακό εξώφυλλο |
Ημερομηνία Έκδοσης : | 1928 |
Αριθ. Σελίδων: | 64 |
Αριθ. Τόμων: | 1 |
Διαστάσεις Βιβλίου: | 22x15 |
Διαθεσιμότητα: | Επικοινωνήστε |
Μοιραστείτε το: